VARASTON AARTEET: Hiuskoru tuohesta, uniikkikappale

Joskus on hyvä antaa käsien tehdä töitä liikaa miettimättä, sillä silloin voi syntyä jotain kaunista. Tällaisia tuohisia hiuskoruja on valmistettu ainoastaan yksi kappale ja siksi se sopii kruunaamaan juhla-asusi.

Tuohi designin tuohikorvakorut valmistetaan taivuttamalla kotimaisesta koivun tuohesta ja makeanvedenhelmistä. Hiuskorun pituus on noin 17 cm ja leveys 10 cm. Se kiinnitetään kampaukseen hiuspinneillä.

Tuotteissa käytetty tuohi on puuteollisuuden ylijäämää, eikä yhtään puuta ole kaadettu tuohen hankkimisen vuoksi. Tuotteiden valmistuksessa käytetään saatavuuden mukaan Joensuun seudulta kaadettujen pihapuiden ja tonttihakkuiden koivuja.

Tuohi on biohajoava materiaali, jonka voit hävittää kompostoimalla tai käyttää vaikka takan sytykkeenä. Tuohi designin tuotteita ei värjätä tai käsitellä ympäristölle haitallisilla aineilla, minkä vuoksi ne ovat käyttäjälleen turvallinen vaihtoehto.

Huomioithan, että tuohikoruissa ei käytetä väriaineita ja korujen sävy vaihtelee niissä käytetyn tuohen värin mukaan. Koska tuotteet tehdään alusta loppuun käsityönä, tilaamasi tuote ei ole täysin samanlainen, kuin kuvassa.

Suora auringonpaiste saattaa aiheuttaa värjäymiä tuotteeseen. Suosittelemme säilyttämään tuotetta myyntipakkauksessaan, suojassa suoralta auringonpaisteelta.

Käytöstä poistamisen jälkeen kierrätä metalliosat ja hävitä tuohi biojätteen mukana tai käytä saunan sytykkeenä.

58,00 €